Можливості потрійної камери vivo X60 Pro показали в дії (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише через добу після виходу глобальної версії vivo X60 Pro журналісти протестували можливості камери новинки. Гаджет отримав систему лінз Carl Zeiss AG і оснащений трьома датчиками, яких, як запевняють виробника, повинно вистачати для зйомки в будь-яких умовах.

Одним з ключових нововведень в камері X60 Pro в порівнянні з попередником стала наявність поліпшеної карданної системи стабілізації: тепер вона використовує відразу п’ять осей. Основний сенсор – 48-мегапіксельний Sony IMX598. Він став більш чутливим і краще справляється зі зйомкою в умовах недостатнього освітлення.

Доповнює картину 13-мегапіксельний телеоб’єктив і ширококутний сенсор з кутом огляду 120 ° і ідентичним дозволом. Примітно, що він же підтримує і макрозйомка предметів. З особливостей камери варто відзначити наявність функції Pixel Shift, за допомогою якої забезпечується підвищена деталізація фотографій, а також наявність нової фірмової системи стабілізації Glimbal 2.0.

В ході випробувань журналісти видання MySmartPrice відзначили, що використовується в vivo X60 Pro оптиці немає ніяких претензій: вона відпрацьовує кожен кадр на вищому рівні. Автофокусування спрацьовує практично миттєво, а алгоритм оцінки яскравості і насиченості прораховує значення швидко і лише зрідка допускає незначні помилки при зміні ракурсу в межах однієї сесії. Крім того, для смартфона характерно природне і запам’ятовується боке при відмінній різкості самого об’єкта.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ширококутний об’єктив знімає фото з хорошою різкістю, яка недоступна для конкурентів в ціновому діапазоні X60 Pro. Саме ж велике еволюційне поліпшення камери флагмана помітно при зйомці в умовах недостатнього освітлення. Втім, при збільшенні масштабу чітко видно алгоритм шумозаглушення, а знімок стає схожий на малюнок аквареллю.

При макрозйомці можна не турбуватися за якість фотографій, але ось для точного фокусування доведеться запастися терпінням: автофокус не завжди спрацьовує миттєво. Для любителів портретної зйомки vivo підготувала ряд фільтрів і стилів боке. Що стосується відео, то смартфон здатний записувати ролики з максимальною роздільною здатністю 4К при 60 кадрах в секунду.

Vivo X60 Pro добре використовує систему лінз Zeiss, і партнерство з німецьким виробником оптики виявилося більш ніж виправданим. Серед головних же недоліків алгоритмів роботи основної камери можна відзначити не завжди передбачувану колірну гамму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.