Xiaomi підтвердила випуск складного флагмана. Дата презентації вже відома

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi анонсувала проведення презентації нового смартфона з лінійки Mix. Ця лінійка не поповнюється вже близько двох років.

Новинкою стане складаний смартфон Mix Fold. Очікується, що він отримає два екрани – 6,38 дюйма з зовнішньої сторони і 8,03 дюйма в повністю розкритому стані з внутрішньої. В основному дисплеї не буде вирізу для фронтальної камери. Інсайдери говорять, що у смартфона буде процесор Qualcomm Snapdragon 888 з вбудованим 5G-модемом, 16 ГБ оперативної пам’яті і накопичувач об’ємом 512 ГБ. Відомостей про ємності акумулятора і характеристиках камери поки немає.

Xiaomi збирається провести презентацію Mix Fold дуже скоро – 29 березень 2021 року. На ній будуть розкриті всі особливості цього пристрою, а також буде оголошено, коли і за якою ціною його можна буде придбати. З чуток, Xiaomi збирається зробити свій складаний смартфон найдоступнішим на ринку, що повинно забезпечити масовий попит на нього і в цілому популяризувати напрямок цієї категорії гаджетів. Навряд чи Mix Fold буде коштувати дешевше тисячі доларів, але навіть при такій вартості він може залучити чимало бажаючих придбати його.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.