Представлено realme 8 Pro: камера 108 Мп і 50-ватна зарядка

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий realme 8 Pro став першим смартфоном бренду з камерою на 108 Мп. Крім того, він отримав режими зйомки, недоступні ні на жодному іншому пристрою в світі. Серед інших його особливостей швидка зарядка і корпус із підсвіткою.

Основна камера realme 8 Pro представлена ​​великим 1 / 1,52-дюймовим сенсором Samsung ISOCELL HM2, що дозволяє робити знімки з роздільною здатністю до 12 000х9000 пікселів. Підтримка технологій ISOCELL Plus і Smart-ISO покращує якість одержуваних фото при яскравому освітленні, а технологія Біннінг пікселів 9-в-1 підвищує яскравість нічних кадрів. Решта три модуля включають ультрашірік, макрооб’єктив і датчик глибини. 

Для отримання детальних знімків realme 8 Pro робить 8 кадрів, які потім об’єднуються в один. За запевненням виробника, використання 108-мегапіксельного сенсора дозволяє фотографувати з 3-кратним цифровим наближенням, отримуючи більш якісні фото, ніж при використанні телеоб’єктивів таким же оптичним зумом. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка стала першим в світі смартфоном з підтримкою зйомки зоряних таймлапсів. У цьому режимі він робить знімки з інтервалом 15 секунд (240 кадрів в годину), які потім об’єднуються в 8-секундний ролик. Крім того, він першим отримав функцію запису відео з керуванням перспективою.

Смартфон оснастили 6,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +, максимальною яскравістю тисячі ніт, частотою оновлення 60 Гц і дискретизацией сенсора 180 Гц. В екран вбудований сканер відбитків пальців. За продуктивність відповідає процесор Snapdragon 720G, а за автономність – акумулятор ємністю 4500 мАг. Є підтримка швидкої зарядки потужністю 50 Вт, що дозволяє повністю заповнити заряд за 47 хвилин.

Серед інших особливостей пристрою варто виділити наявність 3,5-мм роз’єму для навушників і спеціальне флуоресцентне покриття на тильній кришці, завдяки чому напис і модуль камери світяться в темряві.

Звичайний realme 8 зовні повністю повторює Pro-версію. Єдина відмінність – голографічне покриття ззаду замість флуоресцентного. У нього такий же Super AMOLED-дисплей з вбудованим сканером відбитків пальців, а ось інші характеристики відрізняються. Так, в якості процесора виступає MediaTek Helio G95, а роздільна здатність основної камери становить 64 Мп. За автономність відповідає акумулятор на 5000 мАг з підтримкою 30-ватної швидкої зарядки, повністю заповнює заряд за 65 хвилин.

Модель realme 8 буде доступна в трьох модифікаціях: 4 + 128 ГБ за $ 207, 6 + 128 ГБ за $ 220, 8 + 128 ГБ за $ 234. А ось Pro-версія пропонується в двох варіантах: 6 + 128 ГБ за $ 248 і 8 + 128 ГБ за $ 276.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.