OnePlus 9 Pro відмінно пройшов випробування на міцність (ВІДЕО)

Представлений вчора OnePlus 9 Pro вже встиг пройти випробування на «живучість» в руках техноблогера Зака Нельсона. Автор YouTube-каналу JerryRigEverything провів «стандартну» оцінку стійкості нового смартфона до впливу на нього гострих предметів, вогню і згинання – і виніс гаджету свій вердикт.

Як завжди, знявши захисну плівку з екрану, блогер взявся його дряпати. Під впливом спеціальних інструментів загартоване скло Gorilla Glass, встановлене на OnePlus 9 Pro, початок пошкоджуватися на позначці 6 шкали Мооса, а на «сімці» подряпини стали глибше.

Потім за допомогою канцелярського ножа Нельсон визначив, що рамки, як і кнопки смартфона виконані з металу. Крім того, блогер переконався в наявності захисту від попадання води в слот для SIM-карт. Що стосується сканера відбитків пальців пристрою, то навіть після нанесення подряпин в його області він показував відмінну чуйність.

Після 40-секундного дії вогню запальнички, на екрані OnePlus 9 Pro залишився світлий слід, що стандартно для AMOLED-дисплеїв. При традиційній перевірці на стійкість смартфон трохи зігнувся, але навіть після докладених максимальних зусиль, ніяких пошкоджень на корпусі новинки не з’явилося.

Після закінчення тестування Нельсон визнав, що гаджет успішно пройшов випробування на міцність, і високо оцінив стійкість OnePlus 9 в різних типів зовнішніх впливів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.