OnePlus 7 і 7T нарешті оновили до Android 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus після тривалих тестів представила актуальну версію прошивки на базі Android 11 для смартфонів 7 і 7T. Крім всебічної оптимізації, фірмова оболонка OxygenOS 11 отримала ряд нововведень. Апдейт став доступний слідом за серією OnePlus 8 і OnePlus Nord.

Розробники переробили призначений для користувача інтерфейс, оптимізувавши його для сторонніх додатків. У OxygenOS 11 включений новітній лютневий патч безпеки, а також актуальна версія GMS. Незначні зміни торкнулися штатний додаток «Камера», яке тепер підтримує HEVC-кодек, що дозволяє значно заощадити обсяг відзнятого відеоматеріалу без втрати якості.

У OxygenOS 11 був доданий спеціальний тумблер для швидкої активації темної колірної теми з меню швидкого доступу. Крім того, користувачі можуть налаштувати автоматичну зміну колірної теми в залежності від часу доби.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для любителів грати на смартфоні OnePlus поліпшила геймерський режим: тепер користувачі можуть змінювати типи повідомлень, доступ до яких буде актуальний під час ігрової сесії. Для соціальних мереж і месенджерів на зразок WhatsApp і Telegram реалізований доступ до мініатюрного діалогового вікна для швидкої відповіді в ігровому режимі. До того ж розробники допрацювали вбудовану галерею, збільшивши швидкість рендеринга превью відзнятих фотографій.

Актуальна прошивка для OnePlus 7 і OnePlus 7T доступна в меню «Налаштування» – «Система» – «Оновлення». Перед установкою OnePlus рекомендує зарядити гаджет не менш ніж на 30% і подбати про наявність 3 ГБ вільного простору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.