Запущено виробництво LTPO-екранів для iPhone 13. Що чекати від цих матриць?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними аналітичної компанії UBI Research, компанії LG і BOE запустили лінії з виробництва LTPO-матриць на замовлення Apple. Ці компоненти будуть використовуватися в смартфонах Apple наступного покоління.

LTPO є подальшим розвитком технології OLED. Такі матриці більш енергоефективні, а також підтримують динамічне управління частотою оновлення зображення, чим і привертають виробників смартфонів.

Примітно, що Samsung поки не виробляє LTPO-матриці. В даний час компанія модернізує свої виробничі потужності, а також домовляється з BOE про постачання таких екранів для деяких моделей смартфонів Galaxy. Починаючи з другого півріччя Samsung стане ексклюзивним постачальником LTPO-матриць для Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики UBI Research вважають, що Apple буде використовувати LTPO-матриці в iPhone 13 Pro і 13 Pro, завдяки чому частота оновлення екранів в цих моделях буде варіюватися від 60 до 120 Гц в залежності від ситуації. Більш доступні моделі iPhone 13 і iPhone 13 mini отримають OLED-матриці з фіксованою частотою оновлення 60 кадрів в секунду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.