Новини України та Світу

Огляд Poco X3 Pro – кращий бюджетний смартфон 2 021

Share

Минулого року компанія Poco презентувала свій бюджетний смартфон Poco X3 NFC, який пропонував за справді доступною ціною дуже хороші характеристики. Зараз компанія Poco презентувала його Pro-версію, яка пропонує відчутно кращий чіпсет і решту майже таких самих характеристик при, по суті, збереженні попередньої ціни, через що Poco X3 Pro явно є чим зацікавити потенційного покупця.

Модель багато чого успадкувала від Poco X3 NFC – для прикладу, тут встановлена така сама IPS-панель з діагоналлю 6.67 дюйма, роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. По суті, це робить Poco X3 NFC одним з найкращих варіантів для користувачів, які надають перевагу саме IPS-панелям, але хочуть отримати продуктивне рішення. Акумулятор також ідентичний – його об’єм складає 5160 мАг, а також підтримується ідентична швидка зарядка потужністю 33W.

За роботу смартфона, на відміну від Poco X3 NFC, відповідальний, по суті, флагманський позаминулорічний чіпсет Qualcomm Snapdragon 855+, який розігнали та випустили наново, як Snapdragon 860. Це все ще дуже продуктивний чіпсет, який переганяє минулорічний субфлагманський Snapdragon 765G дуже і дуже відчутно, тому зустріти таке у, по суті, бюджетному смартфоні, справді дуже радісно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В плані камер ситуація незрозуміла – смартфон отримав такий самий ширококутний та основний сенсори, як Poco F3, але при цьому вони на папері гірші, ніж у Poco X3 NFC – 48 МП проти 64 МП та 8 МП проти 13 МП відповідно. У будь-якому випадку, в першу чергу важливо те, як буде працювати програмне забезпечення, тому поки рано щось говорити про різницю між Poco X3 NFC та Poco X3 Pro – тут краще просто дочекатися тестів. З фішок смартфона слід виділити мініджек 3.5 міліметра, стереодинаміки, Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi 6 та інфрачервоний порт.

Poco X3 Pro доступний за ціною 249 євро за стартову версію з 6 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам’яті, а також за 299 євро за топову версію з 8 ГБ оперативної та 256 ГБ внутрішньої пам’яті. При цьому, що важливо, перші покупці, які встигнуть придбати Poco X3 Pro до 1 квітня, зможуть отримати ці версії, відповідно, за цінами 199 євро та 249 євро. За таку ціну модель виглядає справді дуже привабливою і варта уваги потенційних покупців.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024