Огляд Poco X3 Pro – кращий бюджетний смартфон 2 021

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року компанія Poco презентувала свій бюджетний смартфон Poco X3 NFC, який пропонував за справді доступною ціною дуже хороші характеристики. Зараз компанія Poco презентувала його Pro-версію, яка пропонує відчутно кращий чіпсет і решту майже таких самих характеристик при, по суті, збереженні попередньої ціни, через що Poco X3 Pro явно є чим зацікавити потенційного покупця.

Модель багато чого успадкувала від Poco X3 NFC – для прикладу, тут встановлена така сама IPS-панель з діагоналлю 6.67 дюйма, роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. По суті, це робить Poco X3 NFC одним з найкращих варіантів для користувачів, які надають перевагу саме IPS-панелям, але хочуть отримати продуктивне рішення. Акумулятор також ідентичний – його об’єм складає 5160 мАг, а також підтримується ідентична швидка зарядка потужністю 33W.

За роботу смартфона, на відміну від Poco X3 NFC, відповідальний, по суті, флагманський позаминулорічний чіпсет Qualcomm Snapdragon 855+, який розігнали та випустили наново, як Snapdragon 860. Це все ще дуже продуктивний чіпсет, який переганяє минулорічний субфлагманський Snapdragon 765G дуже і дуже відчутно, тому зустріти таке у, по суті, бюджетному смартфоні, справді дуже радісно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В плані камер ситуація незрозуміла – смартфон отримав такий самий ширококутний та основний сенсори, як Poco F3, але при цьому вони на папері гірші, ніж у Poco X3 NFC – 48 МП проти 64 МП та 8 МП проти 13 МП відповідно. У будь-якому випадку, в першу чергу важливо те, як буде працювати програмне забезпечення, тому поки рано щось говорити про різницю між Poco X3 NFC та Poco X3 Pro – тут краще просто дочекатися тестів. З фішок смартфона слід виділити мініджек 3.5 міліметра, стереодинаміки, Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi 6 та інфрачервоний порт.

Poco X3 Pro доступний за ціною 249 євро за стартову версію з 6 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам’яті, а також за 299 євро за топову версію з 8 ГБ оперативної та 256 ГБ внутрішньої пам’яті. При цьому, що важливо, перші покупці, які встигнуть придбати Poco X3 Pro до 1 квітня, зможуть отримати ці версії, відповідно, за цінами 199 євро та 249 євро. За таку ціну модель виглядає справді дуже привабливою і варта уваги потенційних покупців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.