Xiaomi Mi 11 Lite вже розпакували (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще до презентації Xiaomi Mi11 Lite засвітився на інсайдерському відео, повністю розкрити дизайн і комплектацію пристрою. Крім того, новинка вже відзначилася на полицях іноземних роздрібних магазинів відразу в двох колірних рішеннях.

За наявними даними, смартфон отримає процесор Snapdragon 732G, а також 6,55-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів і частотою оновлення 90 Гц. Потрійна основна камера буде представлена ​​датчиками на 64, 8 і 5 мегапікселів. Ємність вбудованого акумулятора пристрою складе 4250 з підтримкою швидкої 33-ватної зарядки.

https://www.youtube.com/watch?v=wjq9uooy1tM

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка вийде в конфігураціях пам’яті 6/64 ГБ і 6/128 ГБ в блакитному, рожевому і чорному корпусах. Авторитетний мережевий інформатор Роланд Квандт також опублікував кілька фотографій, нібито зроблених в одному з роздрібних магазинів Італії, де Mi11 Lite, відповідно до джерела, вже з’явився в продажу.

Що стосується 5G-версії смартфона, вона приблизно буде побудована на базі мобільної платформи Snapdragon 775G і отримає до 8 ГБ оперативної пам’яті. Вартість і дата виходу новинок офіційно поки не розкриваються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.