ТОП-7 лучших смартфоны среднего сегмента

Смартфони бюджетного – середньобюджетного класу, до яких відносять гаджети з цінником в межах 10-15 тисяч грн, є одними з найбільш популярних не тільки на українському ринку, але і в багатьох інших країнах світу. Експерти компанії IDC склали список найкращих моделей смартфонів з ціною не дорожче 10 тисяч грн з тих, що представлені на даний момент на ринку.

Samsung Galaxy A32

Лідерство в рейтингу віддано нової довгограючою моделі від південнокорейського ТехноГігант, яка доступна покупцям за ціною в 7499 грн за версію з 128 гігабайтами вбудованої пам’яті. Працює Samsung Galaxy A32 на SoC MediaTek Helio G80, оснащується яскравим 6,4-дюймовим дисплеєм з частотою розгортки 90 Гц. Максимальна роздільна здатність основної камери в цій моделі становить 48 Мп, а за її автономність відповідає вбудована акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг. Правда мінусом вважають той факт, що Galaxy A32 позбавлений підтримки функції швидкої зарядки.

Poco X3

Далі в списку слід пристрій від суббренда китайської компанії Xiaomi. І в пристрої Poco X3 виробник знову реалізував ідею ультимативного гаджета за доступну ціну. Так, модель може похвалитися якісним IPS-дисплеєм з частотою розгортки 120 Гц. В основі гаджета лежить чіп Snapdragon 732G і 128 Гб вбудованої пам’яті, присутній і настільки популярний в Росії чіп NFC. Крім того, Poco X3 має вельми пристойну камеру з максимальною роздільною здатністю 64 Мп, а також «живучий» акумулятор ємністю 5100 мАг.

Apple iPhone 8

Трійку лідерів замикає старий флагман від американської корпорації Apple. Сьогодні, стверджують автори рейтингу, у продажу ще можна знайти Apple iPhone 8 у виконанні 64 Гб з ціною не більше 8 тисяч грн, при цьому гаджет дарує користувачу повний набір перевага пристроїв бренду. Також до рейтингу увійшли Oppo Reno4 Lite, Honor 30S, Realme 7 Pro, а також OnePlus Nord.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.