Все про бюджетні смартфони LG W41

Смартфони серії LG W41 з бюджетного портфеля південнокорейського бренду мають ідентичні характеристики і розрізняються лише місткістю ОЗП і сховища. Серію компонують LG W41, W41 + і W41 Pro. При порівняно невисокій стартовій ціні від € 150 можуть запропонувати квадрокамеру, притаманну більш дорогим моделям.

Всі три смартфона забезпечені 6,55-дюймовими дисплеями з роздільною здатністю HD +, пропорціями 20: 9 і перфорованим отвором для камери вгорі в лівому кутку. У візуальному відношенні новинки виділяються градиентной задньою панеллю з розташованими на ній прямокутним модулем камери і фізичним дактилоскопічний сканером. Збоку є окрема кнопка Google Assistant.

Під корпусом смартфони містять чіпсет Helio G35 від MediaTek на 2,3 ГГц. На стандартних W41 і W41 + він пов’язаний з 4 ГБ ОЗП, причому обсяг вбудованого ЗП в першому становить 64 ГБ і 128 ГБ в другому. Більш місткий W41 Pro пропонує конфігурацію на 6/128 ГБ. Всі троє мають слотами microSD, що підтримують розширення вбудованого ЗП до 512 ГБ.

Серія LG W41 козиряє квадрокамерой, що включає основний шутер на 48 Мп, надширококутний об’єктив на 8 Мп, глибинний сенсор на 2 Мп і макро лінзу на 5 Мп. Серед функцій камери фігурують боке, ширококутний режим, HDR, покадрова фотозйомка, уповільнене відео та живі фільтри. Отвір в дисплеї вміщує 8-мегапіксельну камеру для Селфі.

Електроживлення подається батареєю 5000 мА · год, тоді як програмне забезпечення базується на настановної Android 10. Опції підключення утворюють порт USB-C, Wi-Fi, Bluetooth 5, GPS і Google Lens.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.