Xiaomi оновить ще 30 смартфонів до MIUI 12.5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що оновлення MIUI 12.5 не є мажорним, в ньому буде досить багато суттєвих змін. Підтримка нової технології MIUI + дозволить вивести взаємодію смартфона і персонального комп’ютера під управлінням Windows 10 на новий рівень.

Користувачі зможуть прямо з персонального комп’ютера читати повідомлення зі смартфона, швидко передавати дані і копіювати текст, переглядати фотографії і багато іншого.

Ті хто вже встиг ознайомитися з оновленням MIUI 12.5 заявляють, що шпалери Snow Mountain також заслуговують на увагу. В наступному оновленні будуть додані інструменти для малювання, а також доданий швидкий доступ до нотаток. Традиційними фішками стануть підвищений рівень захисту персональних даних, нові анімації і підвищення енергоефективності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останньою інформацією закрита бета виходить для трьох десятків моделей, включаючи більшість апаратів, випущених за 2019, 2020 і 2021 роки. На даному етапі мова йде про тестування в Китаї, однак в разі відсутності якихось критичних недоліків, тестування буде поширено і на інші регіони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.