Xiaomi Mi 11 Pro отримає додатковий дисплей на задній панелі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і Xiaomi Mi 11 Ultra, Mi 11 Pro буде мати невеликий дисплей поруч з основною камерою, якщо вірити цьому витоку. Парочка фотографій підтверджують наявність крихітного екрану, який, мабуть, допоможе робити Селфі на задню камеру.

Також на цьому дисплеї буде відображатися зворотний відлік, якщо ви активуєте автоспуск камери. Звичайно, у нього будуть і інші функції, але повний список нам невідомий.

Очікується, що в Mi 11 Ultra і Mi 11 Pro буде використовувати великий датчик Samsung GN2. Масивний 1 / 1,12-дюймовий сенсор має 50 мільйонів пікселів розміром 1,4 мкм і підтримує Біннінг 4-в-1 для роботи в умовах низької освітленості. Об’єктив перископа запропонує вражаючий 120-кратний гібридний зум.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується екрану на передній панелі, Pro і Ultra повинні отримати однакові 6,81-дюймові панелі AMOLED. Ця панель має дозвіл 1440p +, частоту оновлення 120 Гц .. Все три телефони будуть працювати на Snapdragon 888.

Очікується, що Mi 11 Pro буде мати більш повільну швидку зарядку – при 66 Вт вона буде швидше, ніж у звичайній моделі, але повільніше, ніж 120 Вт, які нібито виявиться в моделі Ultra.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.