Компанія LG показала свій максимально захищений смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корейська компанія LG показала новий смартфон X4+. І хоча ця модель поки продаватиметься на південнокорейському ринку, сам смартфон доволі цікавий.

Передовсім зазначимо, що він захищений і має сертифікат американського військового стандарту MIL-STD-810, який визначає стійкість до високих і низьких температур (діапазон від -20 до +60 градусів), вібрацій, ударів, а також падінь.

Технічні характеристики

Смартфон отримав бюджетний процесор Snapdragon 425 та 2 ГБ оперативної пам’яті. Екран на 5,3 дюйма отримав роздільну здатність HD. Вбудований накопичувач становить 32 ГБ. Тішить, що його можна розширити картами пам’яті microSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера отримала роздільну здатність 13 Мп, а фронтальна – 5 Мп. Також гаджет має Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC та USB-C. Крім того, LG X4+ має сканер відбитків пальців на задній панелі та підтримує платіжний сервіс LG Pay.

Компанія LG показала свій максимально захищений смартфон X4+ - фото 221883

Компанія LG показала свій максимально захищений смартфон X4+ / Gizmochina

За автономність відповідає акумулятор на 3000 мАг. Показник не рекордний, але в парі з простеньким процесором і екраном з середньою роздільною здатністю, смартфон може спокійно працювати до двох днів у режимі незначних навантажень.

Також в LG X4+ є вбудований ЦАП (цифро-аналоговий перетворювач), який може забезпечити можливість відтворення звуку в форматі 32 біти / 192 кГц.

З коробки смартфон буде постачатися з Android 7.0 Nougat. Обійдеться він у 280 доларів США.

Джерело: Gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.