Новий OnePlus 9R буде дешевший OnePlus Nord

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні швидкої презентації директор OnePlus Піт Лау вперше розповів про найбільш доступну модель майбутньої флагманської серії – OnePlus 9R. До цих пір компанія ділилася подробицями лише про звичайну «дев’ятку» і Pro версії..

В інтерв’ю порталу News18 Tech Піт Лау розповів, що OnePlus 9R буде володіти обов’язковими для флагмана новітніми технологіями, щоб надати плавний скролінг, захоплюючий ігровий досвід і якісну картинку як можна більшій кількості користувачів. Глава компанії не став вдаватися в технічні подробиці, але натякнув, що цей смартфон буде навіть доступніше OnePlus Nord, ціна якого в Індії стартує від $ 345.

«Відгук, який ми отримали від нашого співтовариства і навіть від користувачів OnePlus Nord, був феноменальним і вселяє в нас впевненість, що ми рухаємося в правильному напрямку. З OnePlus 9R ми прагнемо піти ще далі, створивши збалансований телефон з новітніми технологіями і провідним в своєму класі промисловим дизайном », – заявив Піт Лау.

OnePlus 9 (зліва) і OnePlus 9 Pro (праворуч)

З чуток, OnePlus 9R отримає 6,5-дюймовий екран з частотою оновлення 90 Гц, процесор Snapdragon 690, основну камеру на 64 Мп і акумулятор ємністю 5000 мАч. Презентація нових смартфонів відбудеться 23 березня. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.