Розкладачку iPhone Flip показали на якісних зображення і відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Грунтуючись на чутках і витоках, графічний дизайнер Technizo Concept у співпраці з LetsGoDigital зробили серію 3D-рендерів очікуваного смартфона iPhone Flip, вихід якого може відбутися вже в наступному році.

Різні джерела стверджують, що Apple визначилася з форм-фактором. Новий смартфон буде розкладачкою, схожою на Samsung Galaxy Z Flip і новий Motorola Razr. Очікується, що в пристрої буде використовуватися згинаючий екран виробництв Samsung.

Що стосується знаменитого вирізу у верхній частині екрану, то очікується, що він збережеться, але стане меншим, як і у випадку з моделями iPhone 12s / iPhone 13, очікуваними пізніше в цьому році. Основна камера отримала такий же дизайн, як у iPhone 12 Pro, але не факт, що в результаті вона буде саме такою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поруч з блоком камери розташувався додатковий екран такого ж розміру, на якому буде відображатися різна інформація, включаючи дату, час, повідомлення додатків, прогноз погоди і так далі. Користувач відразу буде бачити, від кого надходить дзвінок або повідомлення.

Цей додатковий екран теоретично дозволить використовувати основну камеру для того, щоб робити якісні селфі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.