Meizu виправить важливий недолік нових флагманів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно представлені Meizu 18 і 18 Pro отримали підтримку частоти оновлення екрану 120 Гц, але з невеликим застереженням. За «розгін» матриці користувачам доводилося платити зниженою роздільною здатністю – але виробник вже пообіцяв виправити ситуацію і навіть опублікував доказ можливості роботи екрану пристрою «на повну».

Вендор пообіцяв активувати можливість одночасного вибору роздільної здатності QHD + і частоти оновлення 120 Гц для Meizu 18 і 18 Pro з випуском нової прошивки. В якості підтвердження віце-президент компанії з маркетингу Ван Жікьян опублікував скріншот. Дату виходу збірки для флагманської лінійки компанія розкриє вже найближчим часом.

Meizu 18 Pro отримав 6,7-дюймовий Super AMOLED-дисплей і до 12 ГБ оперативної пам’яті в різних модифікаціях. Побудована новинка на базі флагманського процесора Snapdragon 888. На тильній стороні пристрою розмістився блок основної камери, що включає три датчика з роздільною здатністю 50, 32 і 8 Мп, а також ToF-сенсор. Гаджет також підтримує швидку 40-ватну провідну та бездротову зарядку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.