66-ватна швидка зарядка та інші характеристики неанонсованого Honor V40 Lite Luxury Edition

Нещодавно китайський технологічний гігант офіційно підтвердив, що презентація Honor V40 Lite Luxury Edition відбудеться 23 березня. Компанія також відкрила передзамовлення новинки. Напередодні запуску компанія почала розкривати деякі особливості пристрою за допомогою тізерів. Сьогодні було підтверджено, що Honor V40 Lite Luxury Edition буде підтримувати технологію швидкої зарядки потужністю 66 Вт.

Для тих, хто не в курсі, параметри зарядки майбутнього смартфона такі ж, як і у Huawei Mate 40. Крім того, з точки зору дизайну Honor V40 Lite Luxury Edition буде мати інший дизайн в порівнянні з V40. Смартфон буде оснащений 6,57-дюймовим дисплеєм Full HD+ з роздільною здатністю екрану 2340 x 1080 пікселів і одним вирізом для фронтальної камери. Він пропонує частоту оновлення 90 Гц і частоту дискретизації сенсорного екрану 240 Гц з глибиною кольору 10 біт.

Що стосується камери, пристрій буде обладнано чотирма датчиками: 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп, а на лицьовій стороні буде розташована 32-мегапіксельна камера для Селфі і відеодзвінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.