Смартфони

Показали яким може бути Xiaomi Mi Band 6

Share

Xiaomi Mi Band — найпопулярніші фітнес-трекери. Здавалося б, лише нещодавно з’явилася нова версія Mi Band 5, але вже не за горами вихід наступного покоління. Експерти прайс-агрегатора E-Katalog спробували розібратися в чутках та інсайдерських повідомленнях, щоб уявити, як буде виглядати новинка й чим вона здивує аудиторію.

Коли вийде Mi Band 6?

Немає ніяких підстав припускати, що Xiaomi змінить традиційний графік випуску нових пристроїв Mi Band. А значить, очікувати появи нового Mi Band 6 слід приблизно в червні. До українського ринку браслети доберуться трохи пізніше, в липні-серпні.

Чим порадує новинка?

Представлений у 2020 році Xiaomi Mi Band 5 отримав не так багато оновлень у порівнянні з попередником: можна згадати лише більш зручну магнітну зарядку, трохи збільшений екран, великий вибір циферблатів та кілька нових режимів (наприклад, контроль стресу). Попри це, каталог товарів показує, що Mi Band 5 впевнено утримує звання найпопулярнішого фітнес-трекера серед українців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ось у Mi Band 6, судячи з усього, нововведень буде значно більше. По-перше, браслет точно отримає датчик насичення крові киснем SpO2. Багато хто сподівався побачити його ще в п’ятій версії, але в Xiaomi вирішили перестрахуватися, щоб підвищення ціни на браслет не злякало потенційних покупців. Однак відсутності довгоочікуваного сенсора рік потому ринок вже не зрозуміє.

Друге важливе оновлення — вбудований датчик GPS, який, правда, може з’явитися як додаткова опція лише в старшій версії браслета. Він допоможе точно відстежувати швидкість, відстань і пройдений маршрут без допомоги смартфона. Також повідомляється, що новий Mi Band 6 отримає підтримку 19 нових режимів фізичної активності, включаючи гімнастику, танці та навіть боулінг.

Діагональ і роздільна здатність екрану трохи збільшаться, що допоможе переглядати дані про якість сну безпосередньо на дисплеї трекеру. Крім цього, в екранних повідомленнях, що приходять зі смартфона, будуть відображатися понад 300 емодзі. Ну а новий таймер Pomodoro Technique допоможе користувачам концентруватися на вирішенні важливих завдань, а потім робити невеликі перерви для збереження продуктивності.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024