Показали яким може бути Xiaomi Mi Band 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Band — найпопулярніші фітнес-трекери. Здавалося б, лише нещодавно з’явилася нова версія Mi Band 5, але вже не за горами вихід наступного покоління. Експерти прайс-агрегатора E-Katalog спробували розібратися в чутках та інсайдерських повідомленнях, щоб уявити, як буде виглядати новинка й чим вона здивує аудиторію.

Коли вийде Mi Band 6?

Немає ніяких підстав припускати, що Xiaomi змінить традиційний графік випуску нових пристроїв Mi Band. А значить, очікувати появи нового Mi Band 6 слід приблизно в червні. До українського ринку браслети доберуться трохи пізніше, в липні-серпні.

Чим порадує новинка?

Представлений у 2020 році Xiaomi Mi Band 5 отримав не так багато оновлень у порівнянні з попередником: можна згадати лише більш зручну магнітну зарядку, трохи збільшений екран, великий вибір циферблатів та кілька нових режимів (наприклад, контроль стресу). Попри це, каталог товарів показує, що Mi Band 5 впевнено утримує звання найпопулярнішого фітнес-трекера серед українців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ось у Mi Band 6, судячи з усього, нововведень буде значно більше. По-перше, браслет точно отримає датчик насичення крові киснем SpO2. Багато хто сподівався побачити його ще в п’ятій версії, але в Xiaomi вирішили перестрахуватися, щоб підвищення ціни на браслет не злякало потенційних покупців. Однак відсутності довгоочікуваного сенсора рік потому ринок вже не зрозуміє.

Друге важливе оновлення — вбудований датчик GPS, який, правда, може з’явитися як додаткова опція лише в старшій версії браслета. Він допоможе точно відстежувати швидкість, відстань і пройдений маршрут без допомоги смартфона. Також повідомляється, що новий Mi Band 6 отримає підтримку 19 нових режимів фізичної активності, включаючи гімнастику, танці та навіть боулінг.

Діагональ і роздільна здатність екрану трохи збільшаться, що допоможе переглядати дані про якість сну безпосередньо на дисплеї трекеру. Крім цього, в екранних повідомленнях, що приходять зі смартфона, будуть відображатися понад 300 емодзі. Ну а новий таймер Pomodoro Technique допоможе користувачам концентруватися на вирішенні важливих завдань, а потім робити невеликі перерви для збереження продуктивності.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.