POCO X3 Pro: ціна і дизайн на рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не чекаючи анонса POCO X3 Pro, один з інтернет-магазинів опублікував роздрібну вартість різних конфігурацій майбутньої новинки. Крім того, в мережі з’явилися і якісні зображення пристрою, в деталях демонструють його зовнішній вигляд в різних варіантах забарвлення корпусу.

Згідно витоку, POCO X3 Pro буде представлений в двох конфігураціях пам’яті і в трьох кольорах корпусу: чорний, блакитний і бронзовий. Версія 6/128 ГБ, судячи з публікації ритейлера, буде коштувати € 269, а модифікація 8/256 ГБ – € 319. Рендери новинки розмістив в своєму блозі інсайдер під ніком Tech Droider.

За попередньою інформацією, апарат отримає 120-Гц дисплей з роздільною здатністю Full HD +, акумулятор ємністю 5200 мАч з підтримкою 33-ватної зарядки, а також 48-мегапіксельну основну камеру. В якості можливої ​​апаратної платформи інформатори називають Snapdragon 860.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація новинки пройде 30 березня. Крім того, від компанії чекають виходу моделі POCO F3 на базі процесора Snapdragon 870. Анонс цього гаджета може відбутися раніше зазначеного терміну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.