Nokia планує 8 квітня провести черговий захід, що стосується нових смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча Nokia вже давно не є одним з найбільших виробників смартфонів у світі, однак, будь-яка новина, що стосується нової продукції компанії, викликає інтерес.

На офіційному сайті Nokia був розміщений тизер, на якому, крім красивого лісового пейзажу і чоловіки, була анонсована дата нового заходу, 8 квітня 2021 року хештег #LoveTrustKeep і назва компанії HMD Global, яка і займається розробкою і продажем пристроїв під бренду Nokia. Переважна більшість інформаційних ресурсів вирішило, що компанія збирається провести масштабну конференцію, на якій має представити нові пристрої.

Також мова може йти про нову концепцію, якої будуть відповідати нові смартфони і в цілому напрямок діяльності в майбутньому. Дивлячись на зображення можна припустити, що це буде або туризм, або екологія. У будь-якому випадку, 8 квітня о 15:00 за Гринвічем, або о 18:00 за киъвським часом варто зайти на офіційний сайт компанії або на офіційний Ютуб-канал. До слова, в останній раз захід Nokia відбулося у вересні 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.