Експерти назвали п’ять ознак швидкої смерті смартфону

Зазвичай це відбувається повільно, тому власник смартфону може навіть не звернути уваги на погіршення роботи гаджета. Однак існують ознаки, що говорять про швидкий вихід мобільного телефону з ладу.

Зміна рельєфу батареї

Якщо задня кришка смартфона підвелася, то пристроєм краще не користуватися. У крайніх випадках може статися займання акумулятора. Гаджет необхідно покласти в коробку і віднести до сервісного центру.

Повільний запуск додатків

Якщо програми повільно завантажуються і несподівано злітають, варто задуматися про заміну пристрою. Можна спробувати скинути смартфон до заводських налаштувань. Однак даний спосіб допомагає далеко не завжди.

Поява смуг на екрані

Дана ознака свідчить про те, що гаджет необхідно віднести до сервісног центру. Однак, іноді вигідніше купити новий смартфон, ніж витрачати гроші на ремонт старого.

Сильне нагрівання

Іноді смартфон трохи нагрівається під час довгого користування. Це нормально. Однак якщо температура пристрою підвищується навіть в режимі спокою – це поганий знак. Нагріватися може акумулятор або процесор. У будь-якому випадку пристрою необхідний ремонт.

Швидко розряджається батарея

Дану ознака важко не помітити. Вона вказує на проблеми з акумулятором. В такому випадку батарею потрібно утилізувати в спеціальний контейнер. Власник пристрою повинен бути готовий до покупки нового акумулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.