В мережі показали рендери iPhone 12s Pro в стилі iPhone 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, ніякого iPhone 13 в цьому році не буде: замість нього вийде iPhone 12s, а в наступному році з’явиться iPhone 14. І зараз у нас є можливість оцінити дизайн флагмана наступної лінійки смартфонів Apple – iPhone 12s Pro: джерело опублікував неофіційні рендери пристрою в рожевому кольорі.

Найголовніше тут – видозмінений блок основної камери: замість трьох окремих модулів тепер всі вони зібрані разом в одному блоці, закритим загартованим склом. У підсумку виходить більш цілісний вигляд, в порівнянні з моделями нинішньої лінійки. Що стосується виконання блоку камери, плавно здіймається над тильною панеллю, то він дуже схожий на камеру iPhone 7 – зрозуміло, з поправкою на форму і кількість датчиків. Умовно кажучи, «кратер» став набагато більше і тепер не круглий, а квадратний з округленими кутами.

Також iPone 12s приписують нову систему Face ID (c більш компактним датчиком Direct ToF), більш економічний у плані енергоспоживання екран Samsung, виготовлений за технологією LTPO і з кадровою частотою до 120 Гц, а також вбудований в дисплей сканер відбитків Touch ID. Останнє – наслідок пандемії: Face ID не кращим чином справляється з розблокуванням осіб людей в медичних масках.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.