Названо ТОП-5 найгірших смартфонів 2020 року

Кожного року відомі компанії випускать та оновлюють свої смартфони і в більшості випадків, вони відповідають технічному прогресу. Одночасно з цим, бувають випадки, коли компанії з певних причин випускають провальні смартфони, які не виправдовують очікування шанувальників бренду та й користувачів, які вже вспіли їх придбати. Сьогодні ItechNews назвали 5 найгірших смартфонів 2020 року, які не рекомендується купляти.

1. Redmi 9A

Смартфон компанії Xiaomi / Redmi, на який очікувало багато шанувальників. Смартфон повинен бути найдешевшим та найкращим смартфоном в своєму ціновому сегменті. На жаль, смартфон вийшов невдалим і багато користувачів відмітили, що компанія зробила крок назад з цим смартфоном. Для прикладу, компанія повернулася до використання застарілого microUSB, враховуючи, що попередник Redmi 8A оснащений USB Type-C. Це, в свою чергу, відобразилося на швидкій зарядці смартфона, яка стала повільнішою — з очікуваних 18 Вт до 10 Вт. Крім цього, смартфон оснастили процесором від Mediatek замість Qualcomm. Цей смартфон все рівно буде виконувати поставлені цілі, але те, що компанія замість розвитку лінійки вирішила її зробити гіршою, не для похвали.

2. Google Pixel 5

Напевно це був найочікуваніший смартфон, але…він не виправдав надій. В Україні його можна придбати за 28 тис. грн., що неймовірно, враховуючи, що за смартфон більше 12-14 тис. грн. не хочеться віддавати. Цей смартфон повинен був скласти конкуренцію Apple iPhone 12, але він просто провалився в цьому. Цей смартфон не може запропонувати нічого цікавого та ексклюзивного за 28 тис. грн. Крім того, він ще й виглядає надзвичайно дешево, а за програмні недоліки взагалі краще промовчати. Найгірше в цій ситуації те, що компанія, яка розробляє OC для всіх Android смартфонів і заробляє мільярди доларів, не змогла створити гідного смартфона.

3. Nokia 8.3 5G

Nokia….Компанія, яка в далекому минулому була номер 1 серед всіх виробників смартфонів, зкотилася дуже низько. Найгірше те, що теперішня Nokia, яка ще не запропонувала ні одного дійсно якісного смартфона, ставить ціни на свої пристрої так, ніби вони найкращі в своєму сегменті. На жаль, зараз це далеке до реальності і Nokia 8.3 5G підтвердження цьому. Застарілий процесор Snapdragon 765G, IPS дисплей, вага, відсутність захисту від вологи та пилу, відсутність бездротовоїзарядки. Багато бюджетних смартфонів пропонують кращі характеристики за меншу суму.

4. Samsung Galaxy Note 20

Ще один кандидат найгірших смартфонів. Компанія Samsung вирішила випустити пристрій, який на фоні Galaxy Note 20 Ultra виглядає бюджетним, але ціна його близько не така. Компанія Samsung вирішила максимально зекономити на комплектації цього чуда. Почати можна з дешевого матеріалу (дешевий пластик), відсутність якісних камер, дисплей позбувся підвищеної частоти оновлення, розширення зменшене до FHD + та ще й процесор не Snapdragon, а фірмовий Exynos 990. Нагадуємо, що цей смартфон коштує близько 23 тис. грн.

5. iPhone SE 2020

Смартфон iPhone SE 2020 також недалеко пішов від смартфонів у списку вище. Таке враження, що в компанії Apple залишилися компектуючі із старих iPhone і щоб вони не припадали пилом на складах, засунули їх в лінійку SE. Єдине радує, що такий підхід компанії Apple не виправдав надій і смартфон “не зайшов” фанатам. Цей смартфон був би дійсно непоганим пристроєм, якби його ціна відповідала дійсності, але такого не буває в Apple і смартфон вийшов трохи дешевшим за останні флагмани.

Якщо подивитися на цей перелік смартфонів, то складається враження, що всі відомі бренди продають ці смартфони тільки з надією на те, що їх будуть купляти тільки через бренд, оскільки видавати такі смартфони за “найкращі” рішення, не сильно правильно по відношенню до своїх клієнтів. Нагадуємо, що це наша особиста думка і вона не повинна впливати на ваш вибір в тій чи іншій мірі. Кожен вибирає смартфон під свої потреби і тільки при оцінці своїх можливостей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.