OPPO Find X3 Pro: тести продуктивності і автономності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відразу після презентації OPPO Find X3 Pro в мережі почали з’являтися перші результати тестування новинки. Зокрема, журналісти перевірили потужність заліза і час автономної роботи гаджета – і флагман зміг відзначитися в обох категоріях випробувань.

Портал PhoneArena оцінив можливості акумулятора OPPO Find X3 Pro, ємність якого становить 4500 мАг. При цьому 6,7-дюймовий екран пристрою має адаптивну частоту оновлення 120 Гц, яка позначається на автономності пристрою. Смартфон був протестований в трьох різних режимах: інтернет-серфінг, потокове відео на YouTube і 3D-ігри.

При безперервному відтворенні YouTube-роликів OPPO Find X3 Pro з результатом 7 годин і 27 хвилин поступився флагманів Samsung і Google, в середньому протрималися на годину довше, але обійшов базову версію iPhone 12 Pro, яка розрядилася за 6 годин і 48 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ігровому ж сценарії гаджет продемонстрував найкращий результат в порівнянні з тими ж суперниками. При цьому автономність OPPO Find X3 Pro виявилася як при частоті оновлення 60 Гц, так і в «ненажерливому» 120-Гц режимі роботи дисплея.

Крім того, гаджет відмінно проявив себе в різних синтетичних бенчмарках: Geekbench, PCMark і 3D Mark Wild Life. Новинка, що отримала процесор Snapdragon 888 і 12 ГБ оперативної пам’яті, показала високі результати, представлені на приведених вище скріншотах.

Нарешті, однією з головних фішок OPPO Find X3 Pro стала швидкість зарядки – від комплектного блоку живлення акумулятор повністю «розгойдується» всього за 29 хвилин. Найближчим конкурентом моделі в цій дисципліні став Samsung Galaxy S21 Ultra з показником в 68 хвилин, а топовим гаджетам Apple для зарядки АКБ до 100% потрібно 118 хвилин.

У продаж новий флагманський смартфон OPPO надійде 14 квітня по ціні € 1149.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.