OnePlus 9 і 9 Pro показали на прес-рендерах у всіх кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Німецький портал WinFuture опублікував підбірку якісних прес-рендерів OnePlus 9 і 9 Pro, анонс яких відбудеться 23 березня. Вони відповідають тому, що вже показала компанія, тому в достовірності немає ніяких сумнівів.

OnePlus 9 Pro отримає вигнутий 6.7-дюймовий дисплей і вийде в чорному, сріблястому і темно-зеленому кольорах:

Базовому OnePlus 9 дістанеться плоский екран діагоналлю 6.5 дюйма. Він буде доступний в чорному, синьому та фіолетовому варіантах:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WinFuture пише, що корпус новинок захищена за стандартом IP68 і виготовлений із пластику, але 100-відсоткової впевненості в цьому поки немає. Очікується, що обидва смартфона оснастять флагманськими процесорами Snapdragon 888, дисплеями з частотою оновлення 120 Гц і 65-ватної зарядкою.

Головною фішкою новинок стане оптика від Hasselblad, яка в смартфонах ще не з’являлася. Компанія вже розповіла, які сенсори будуть встановлені в Pro-моделі – головний Sony IMX789 з роздвльною здатністю 48 Мп розроблений спеціально для OnePlus. Він вміє вести запис 4K / 120 fps і 8K / 30 fps, а також знімати фото в 12-бітному RAW-форматі.

Його доповнять датчик Sony IMX766 на 50 Мп зі спеціальними лінзами, які знижують характерні для ширококутних фото спотворення з 10-20% до 1%, 8-мегапіксельний сенсор OmniVision з триразовим зумом, а також 2-мегапіксельний, який, ймовірно, служить для макро або боке.

Інші подробиці і вартість новинок стануть відомі вже після офіційної презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.