Смартфон Moto G6 Plus помічений на «живих» фотографіях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У розпорядженні мережевих джерел виявилися «живі» фотографії, на яких, як стверджується, зображений прототип поки не представленого офіційно смартфона Moto G6 Plus.

Повідомляється, що апарат отримає дисплей розміром 5,93 дюйма по діагоналі. Виробник застосує екран формату Full HD + з роздільною здатністю 2160 × 1080 пікселів і співвідношенням сторін 18: 9.

«Серцем» новинки нібито послужить процесор Qualcomm Snapdragon 630. Це рішення об’єднує вісім обчислювальних ядер ARM Cortex-A53 з частотою до 2,2 ГГц, графічний контролер Adreno 508 і стільниковий модем X12 LTE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначається, що смартфон буде доступний у версіях з 3, 4 і 6 Гбайт оперативної пам’яті. Місткість флеш-накопичувача складе 32 або 64 Гбайт. Очевидно, користувачі зможуть також встановити карту microSD.

У тильній частині корпусу розташується здвоєна камера. До її складу увійдуть сенсори з 12 і 5 млн пікселів. Розширення фронтальної камери складе 16 млн пікселів.

Нарешті, йдеться про акумулятор ємністю 3200 мА · год і про дактилоскопічному сканері для розпізнавання користувачів по відбитках пальців.

Не виключено, що новинка дебютує на виставці Mobile World Congress (MWC) 2018, яка буде з 26 лютого по 1 березня пройде в іспанській Барселоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.