В мережі з’явилися перші «живі» фото складаного смартфона Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Починаючи з січня 2021 року в мережі стали активно ширитися чутки про те, що компанія Xiaomi найближчим часом презентує свій перший складаний смартфон. Спочатку інсайдери опублікували зображення прототипу пристрою, а потім звіт, в якому йшла мова стосовно планів компаній Xiaomi, OPPO та Vivo по розробці складаних смартфонів. Китайський регулятор TENAA вже сертифікував телефон Mi Mix з дуже незвичним форм-фактором.

Сьогодні відомий китайський інсайдер Digital Chat Station опублікував в своєму Twitter-акаунті «живе» фото складаного смартфона Xiaomi. Він також натякнув, що розробник зробив ставку на внутрішню конструкцію, яка дуже нагадує Samsung Galaxy Z Fold 2. Ці пристрої достатньо схожі.

Переважна більшість складних телефонів, представлених в даний час на ринку, використовують ту чи іншу форму шарнірів для досягнення ефекту складання. Конструкція також підтримує повторювані рухи складання гнучкого екрану. Однак шарнір також є серйозним недоліком нинішніх складаних телефонів. Їх експлуатаційний термін досить обмежений.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.