Смартфони

Huawei P50 буде першим в світі смартфоном на базі HarmonyOS

Share

Сьогодні в мережу потрапили дані про те, що такий новий флагман, як Huawei P50, виявиться першим смартфоном компанії, який прямо «з коробки» буде працювати не на Android від Google, а під управлінням фірмової операційної системи під назвою HarmonyOS, а приписують йому цілу масу різних особливостей.

Новинка виявиться першим телефоном бренду на базі такого програмного забезпечення, і саме від його успіху багато в чому залежить майбутнє всієї китайської корпорації в цілому. Нова операційна система принесе з собою приголомшливий користувальницький досвід і, крім того, цілу масу різних інших особливостей, в тому числі новий дизайн і інтерфейс всіх елементів.

В даний час користувачам доступна бета-версія HarmonyOS, проте встановити її можна лише на обмежений перелік мобільних пристроїв, тоді як на один телефон Huawei прямо «з коробки» на ній не функціонує. З релізом моделі P50 уже до кінця березня 2021 року всі зміниться, тому що ця новинка стане першою в своєму класі, а слідом за нею на ринок почнуть виходити інші смартфони китайської корпорації, всі з яких отримають цю платформу прямо «з коробки», тобто нічого спільного з Android мати вони вже не будуть. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як це відіб’ється на привабливості продукції китайської корпорації сказати поки що складно, проте брак програмного забезпечення користувачі гарантовано будуть на собі відчувати, принаймні в перший час.

Офіційний представник Huawei підтвердив, що вже в першому кварталі 2021 року, тобто до кінця березня, компанія випустить на ринок новий мобільний пристрій, яке стане першим у своєму роді, що працюють під управлінням операційної системи HarmonyOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Все ще топ за свої гроші

    Доброго часу, дорогі читачі. Сьогодні ми поговоримо про смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro –…

    30.04.2024

    iPhone 16: витік розкриває розміри екрану та дизайн камери

    iPhone відкидає свою тінь уперед: незважаючи на те, що презентація відбудеться лише у вересні, на…

    30.04.2024

    На тлі популярності штучного інтелекту прибуток Samsung виріс майже в 10 разів

    Прибуток Samsung злетів більш ніж на 900% за підсумками першого кварталу 2024 року. Південнокорейська компанія…

    30.04.2024

    TikTok можуть заблокувати у Євросоюзі – голова Єврокомісії

    Керівник Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн не відкидає можливості заблокувати на території Євросоюзу популярний месенджер…

    30.04.2024

    Apple найняла десятки експертів зі штучного інтелекту з Google для секретної дослідницької лабораторії в Цюріху

    Компанія Apple переманила десятки експертів із штучного інтелекту з Google і створила «секретну європейську лабораторію»…

    30.04.2024

    Новий Apple Pencil отримає тактильний зворотний зв’язок

    Реліз нового стілусу не за горами. 3-тє покоління Apple Pencil оснастять унікальними функціями. Тактильний зворотний…

    30.04.2024