Головні фішки камери OnePlus 9 показали в дії (ВІДЕО)

Особливістю OnePlus 9 стане не тільки оптика Hasselblad, але і просунутий датчик камери Sony IMX789. З його допомогою вендор пообіцяв підняти якість мобільної зйомки на новий рівень. Незадовго до презентації у відкритому доступі вже з’явилися рекламні ролики з демонстрацією можливостей просунутого сенсора.

Згідно мережевих джерел, новинка підтримує технологію Sony Digital Overlap HDR (DOL-HDR), що дозволяє об’єднувати декілька кадрів, створюючи єдину картинку без двоїння зображення, викликаного рухомими в кадрі об’єктами. Крім того, цей режим дозволяє використовувати повне вирішення камери.

Судячи з відеоряду, ширококутний об’єктив гаджета буде створювати набагато менше спотворень по краях кадру порівняно зі стандартною оптикою. Це стало можливим завдяки використанню двох камер з подальшим об’єднанням зображень в реальному часі для створення нової надширокої панорами.

Ще однією фішкою Sony IMX789 стане співвідношення сторін кадру 16:11, що робить його однаково відповідним для зйомки фото 4: 3 і відео 16: 9. Крім того, OnePlus 9 отримає покращену фронтальну камеру: вона зможе похвалитися часом автофокусування близько 1 мс, що дозволить зберегти хорошу якість зображення навіть при русі руки. Крім того, буде скорочено мінімальну відстань фокусування – до 15 см.

Список можливостей камери OnePlus 9 включає підтримку 12-бітного формату RAW, широкий діапазон ISO, а також можливість запису відео 8K @ 30 fps і 4K @ 120 fps. Презентація смартфона відбудеться 23 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.