Samsung Galaxy A52 5G з флагманським дизайном на реальних фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинку відобразили відразу з декількох сторін, а також показали, що чекає в коробці потенційного покупця. Примітно, що виробник передбачив багату комплектацію, що включає відразу кілька додаткових аксесуарів, – це поступово стає рідкістю.

З пристроєм поставляється комплектний чохол, блок живлення, що підтримує протокол швидкої зарядки потужністю до 25 Вт, скріпка для вилучення SIM-карти, а також кабель USB Type-C. До того ж додається компактна інструкція, де описані перші кроки, які рекомендується виконати після покупки смартфона.

Сам Galaxy A52 дуже схожий на флагманський Galaxy S21 Ultra. У нього такий же майже безрамковий екран з отвором під селф-камеру і схожий блок основної камери ззаду. Крім того, тильна кришка матова, як і у більш дорогого побратима.

Згідно минулим звітів інсайдерів, Galaxy A52 отримає 90-герцовий 6,5-дюймовий дисплей Super AMOLED з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів. При цьому 5G-версія пристрою буде оснащуватися 120-герцовой матрицею. «Серцем» смартфона, як стверджується, стане Snapdragon 720G і Snapdragon 750G у 4G- і 5G-версії відповідно. Основна камера новинки включатиме чотири датчика, вирішення яких складе 64, 8, 5 і 2 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що стартова вартість буде € 349. Версія з підтримкою мереж п’ятого покоління обійдеться в € 429.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.