Названий Android-смартфон з найбільш плавною оболонкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники бенчмарка Master Lu оновили рейтинг призначених для користувача інтерфейсів смартфонів. За звання плавної оболонки в цей раз поборолися розробки китайського і південнокорейського брендів – але переможцем, як водиться, став тільки один з суперників.

Рейтингова система Master Lu оцінювала всі смартфони, які були представлені в період з 1 по 31 січня 2021 року. Перше місце зайняв vivo X60 Pro +, який набрав 189,3 бала. Смартфон працює на Android 11 з фірмовою оболонкою OriginOS, яка, на думку експертів, і продемонструвала найвищу оптимізацію і плавність серед конкурентів.

Другу, третю і четверту сходинку посіли флагманські Samsung Galaxy S21 +, Galaxy S21 Ultra і Galaxy S21 відповідно. При цьому різниця між ними виявилася мізерною: 188,3, 180,73 і 180,25 бала. Далі в рейтингу розмістилися моделі iQOO 7, Honor V40, OPPO A93, Motorola Edge S, OPPO A55 b realme V15.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно, що п’ять місць з десяти «призових» зайняли смартфони, що працюють на базі мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 888.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.