Вартість найкращої версії iPhone 12 опустилася нижче важливої ​​позначки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Редакція iTechua помітила, що в Україні сильно подешевшав актуальний iPhone 12. Йдеться про medium-версію з накопичувачем на 128 Гбайт.

128 Гбайт вистачить із запасом, якщо ви не користуєтеся смартфоном професійно – наприклад, не знімаєте дуже багато фото і відео або не зберігайте велику кількість документів. Навіть якщо ста з гаком гігабайт не вистачить, можна підключити iCloud на 200 Гбайт або більше – тоді частина неактуального контенту буде вивантажувати в хмару.

З 64 Гбайт набагато складніше. Вагому частину пам’яті тут же з’їдять iOS і програми, без яких не можна – браузер, месенджери та інше. Тому по можливості уникайте варіантів з самим крихітним накопичувачем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо в офіційному магазині Apple і у партнерів iPhone 12 (128 Гбайт) коштує більше 30 тис. гривень, то на в інтернеті можна знайти значно дешевше. Збалансований флагман вже можна забрати за 25 849 грн . Знижка більше 5 тис. гривень.!

Чому він так крутий? По-перше, в телефон вбудували 6,1-дюймовий екран – мабуть, найзручніший формат для використання. Мільйони покупців XR, через які девайс став бестселером 2019 року, не можуть помилятися. По-друге, у нього така ж топова начинка, що і у Pro-моделей. По-третє, гідна камера. Якщо вам конче хочеться третій об’єктив і лідар в телефоні, то спробуйте швидко, без гугла, сказати, навіщо взагалі потрібен цей датчик?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.