OPPO Find X3 Pro «зняли» у фантастичному фільмі (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні презентації OPPO Find X3 Pro в мережі з’явилися два яскравих трейлера, що демонструють ключові фішки флагмана. Крім особливостей пристрою, ролики показали і його оригінальний дизайн, підтвердивши попередні інсайдерські публікації з зображеннями апарату.

Відомий як надійне джерело мережевий інформатор Еван Бласс опублікував два відео, які демонструють функціональність OPPO Find X3 Pro. Перший ролик, знятий в дусі фантастичного блокбастера, дозволяє оцінити екран смартфона з частотою оновлення 120 Гц і «заглянути» в додаток камери. Другий, більш традиційний проморолик акцентує увагу глядача на деталях дизайну як незвичайного модуля основної камери, так і всього корпусу пристрою.

Смартфон отримає процесор Snapdragon 888, захист від води і пилу за стандартом IP68, а також функцію швидкої зарядки (65 Вт по кабелю і 30 Вт за допомогою бездротового ЗУ). Відмінними рисами камери новинки стануть 60-кратний зум, кінематографічний режим і обробку картинки за допомогою ШІ-алгоритмів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація гаджета відбудеться 11 березня. В цей же день від компанії чекають прем’єри доступніших моделей – OPPO Find X3 Neo і Find X3 Lite.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.