Смартфони

Samsung Galaxy S21 FE показали на якісних редерах

Share

Компанія Samsung Electronics випустила в січні флагманську лінійку смартфонів Galaxy S21. Однак за аналогією з торішньої весняної серією Galaxy S20 і випуском восени здешевлену моделі Galaxy S20 FE, в цьому році також очікується вихід «фанатської» версії Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition).

Подробицями поділився тематичний ресурс LetsGoDigital, доповнивши інформацію красивими рендерами смартфона в різних колірних варіантах і роздрібної коробки. Це не офіційні зображення, а створені для наочності матеріали. Автором візуалізації став італійський дизайнер Джузеппе Спінеллі (Giuseppe Spinelli), який відомий під ніком Snoreyn і більше року тому приєднався до команди LetsGoDigital.

Galaxy S21 FE повинен стати найдешевшим представником лінійки. З огляду на те, що в базовій моделі Galaxy S21 вже використовується плоский екран з роздільною здатністю Full HD і пластиковий корпус, виникає питання – чим пожертвують в Galaxy S21 FE?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними джерела, Galaxy S21 FE буде орієнтований на молодіжну аудиторію. Смартфон випустять в чотирьох цікавих кольорах світлих відтінків – сірого, блакитного, фіолетовому і зеленому. Захист від води IP68 збережеться. Відсік для SIM-карт переміститься вниз. На аудіороз’єм 3,5 мм надії немає.

Galaxy S21 FE заради здешевлення не отримає характерною основної камери, якою може похвалитися вся лінійка Galaxy S21. У Galaxy S21 FE буде використаний більш звичний дизайн. Конфігурація камери, ймовірно, залишиться такою ж, як і у торішнього Galaxy S20 FE.

Смартфон отримає 6,5-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD + – середній між 6,2-дюймовим S21 і 6,7-дюймовим S21 +. З великою ймовірністю ми побачимо частоту оновлення екрану 120 Гц, але не отримаємо підтримку HDR.

Також відзначаються SoC Exynos 2100, 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті, 128 або 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, слот для microSD малоймовірний, акумулятор ємністю 4800 мА · год з підтримкою зарядки на 25 Вт і бездротової зарядки на 15 Вт.

Зарядка в комплекті поставлятися не буде. Очікувана стартова ціна – 650 євро. 

LetsGoDigital багато років відомий своїми високоякісними рендерами на основі патентів різних компаній, а також витоків. В тому числі, той же Спінеллі створив рік тому створив вражаючу візуалізація консолі Xbox Series X. Також в арсеналі джерела точні рендери Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G і Galaxy S20 Ultra задовго до анонса і багато іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024