Samsung Galaxy S21 FE показали на якісних редерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics випустила в січні флагманську лінійку смартфонів Galaxy S21. Однак за аналогією з торішньої весняної серією Galaxy S20 і випуском восени здешевлену моделі Galaxy S20 FE, в цьому році також очікується вихід «фанатської» версії Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition).

Подробицями поділився тематичний ресурс LetsGoDigital, доповнивши інформацію красивими рендерами смартфона в різних колірних варіантах і роздрібної коробки. Це не офіційні зображення, а створені для наочності матеріали. Автором візуалізації став італійський дизайнер Джузеппе Спінеллі (Giuseppe Spinelli), який відомий під ніком Snoreyn і більше року тому приєднався до команди LetsGoDigital.

Galaxy S21 FE повинен стати найдешевшим представником лінійки. З огляду на те, що в базовій моделі Galaxy S21 вже використовується плоский екран з роздільною здатністю Full HD і пластиковий корпус, виникає питання – чим пожертвують в Galaxy S21 FE?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними джерела, Galaxy S21 FE буде орієнтований на молодіжну аудиторію. Смартфон випустять в чотирьох цікавих кольорах світлих відтінків – сірого, блакитного, фіолетовому і зеленому. Захист від води IP68 збережеться. Відсік для SIM-карт переміститься вниз. На аудіороз’єм 3,5 мм надії немає.

Galaxy S21 FE заради здешевлення не отримає характерною основної камери, якою може похвалитися вся лінійка Galaxy S21. У Galaxy S21 FE буде використаний більш звичний дизайн. Конфігурація камери, ймовірно, залишиться такою ж, як і у торішнього Galaxy S20 FE.

Смартфон отримає 6,5-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD + – середній між 6,2-дюймовим S21 і 6,7-дюймовим S21 +. З великою ймовірністю ми побачимо частоту оновлення екрану 120 Гц, але не отримаємо підтримку HDR.

Також відзначаються SoC Exynos 2100, 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті, 128 або 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, слот для microSD малоймовірний, акумулятор ємністю 4800 мА · год з підтримкою зарядки на 25 Вт і бездротової зарядки на 15 Вт.

Зарядка в комплекті поставлятися не буде. Очікувана стартова ціна – 650 євро. 

LetsGoDigital багато років відомий своїми високоякісними рендерами на основі патентів різних компаній, а також витоків. В тому числі, той же Спінеллі створив рік тому створив вражаючу візуалізація консолі Xbox Series X. Також в арсеналі джерела точні рендери Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G і Galaxy S20 Ultra задовго до анонса і багато іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.