Нова прошивка «навчила» Google Pixel знімати під водою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google випустила великий апдейт для своїх смартфонів, що містить кілька нових функцій. Зокрема, гаджети отримали підтримку режиму підводної зйомки, додаткові навички для Google Fit, а також розширений набір стічних шпалер і інші корисні дрібниці. 

Одним з головних нововведень стала модифікація штатної програми камери. Тепер завдяки підтримці боксу для підводної зйомки Kraken Sports, користувачі зможуть знімати на глибині до 80 м, використовуючи нічний і портретні режими, а також інші опції камери Pixel.

Отримав апдейт і фірмовий додаток Google Recorder – у власників Pixel з’явилася можливість управляти своїми збереженими аудіозаписами в веб-версії програми, а також ділитися ними з власниками пристроїв інших брендів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, після апдейта поліпшується якість розпізнавання голосового введення при використанні клавіатури Gboard з доповненням у вигляді загальних команд, таких як «Відправити» і «Очистити». Заодно поповнилася колекція шпалер – в галереї з’явилися тематичні зображення до 8 березня.

Розширилася і функціональність програми Google Fit – тепер користувач зможе виміряти частоту пульсу і дихання за допомогою свого гаджета. Щоб дізнатися кількість ударів серця в хвилину, потрібно прикласти палець до об’єктиву тильній камери, а частоту дихання визначить Фронталки за рухом грудної клітки.

Нарешті, оновився софт для взаємодії з док-станцією Pixel Stand – користувачі отримали перероблений екран блокування і нові підказки по виробленню режиму сну. Крім того, функція Smart Compose, раніше використовувана тільки в Gmail і Google Docs, після апдейта стала доступна для інших додатків.

Ознайомитися зі списком усіх нових функцій, які стануть доступними для широкого загалу вже в цьому місяці, можна в центрі оновлень Google.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.