Інсайдери оприлюднили докази існування 50-мегапіксельного камерофона Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Докази існування неанонсованого смартфона Xiaomi з 50-мегапіксельною камерою з’явилися в додатку камери MIUI, які помітив інсайдер Абхішек Ядаву. Цей телефон може стати новим флагманом під назвою Xiaomi Mi 11 Ultra.

Знімок, наданий інформатором, чітко не говорить про те, який телефон Xiaomi може бути оснащений 50-мегапіксельною камерою. Минулого місяця в результаті масового витоку інформації стало відомо, що Xiaomi готується випустити новий флагманський телефон під назвою Mi 11 Ultra. Судячи з назви, очікується, що цей пристрій стане вдосконаленою версією смартфона Xiaomi Mi 11 5G, який дебютував в грудні минулого року.

Нові знімки флагманського телефону Xiaomi Mi 11 Ultra показали, що у нього на задній панелі є великий прямокутний модуль камери. Кажуть, що він оснащений 50-мегапіксельною основною камерою, 48-мегапіксельним ширококутним об’єктивом і 48-мегапіксельним телеоб’єктивом з перископічним об’єктивом. Масивний модуль камери також має додатковий дисплей. Очікується, що Xiaomi Mi 11 Ultra отримає 6,8-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю WQHD+ і частотою оновлення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.