Презентація OnePlus 9 відбудеться 23 березня: огляд технічних характеристик напередодні анонса

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий індійський інсайдер Мукул Шарма в своєму Твіттер-акаунті повідомляє, що лінійка OnePlus 9 може бути представлена ​​23 березня 2021 року. Це суперечить попереднім інсайдам. Оскільки раніше в ЗМІ фігурувала інша дата – 8 березня 2021 року.

Говорячи про майбутню серію, очікується, що компанія випустить три нові моделі: базову версію, варіант Pro і ще одне нове доповнення, яке буде називатися OnePlus 9r або 9E. Третій варіант можна було б навіть назвати OnePlus 9 Lite. Нажаль, офіційна назва поки невідома.

Що стосується специфікацій, очікується, що Pro-версія буде поставлятися з 6,7-дюймовим дисплеєм Fluid AMOLED з частотою оновлення зображення 120 Гц. Смартфон також отримає процесор Snapdragon 888 в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті. Варіант «Lite», з іншого боку, може мати чіпсет Snapdragon 865, а також дисплей 1080p з частотою 90 Гц, датчик основної камери на 64 МП з надшироким 8 МП об’єктивом, батареєю ємністю 5000 мАг. Отже, стежте за оновленнями, що стосуються майбутньої флагманської лінійки і її запуску, про які ми також розповімо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.