Складаний смартфон Xiaomi готовий до випуску

Довгоочікуваний складаний смартфон Xiaomi почав обростати новими подробицями. Пристрій вже пройшов сертифікацію в Китаї і, згідно з даними інсайдерів, скоро буде офіційно представлено.

Нещодавно в китайському телекомунікаційному агентстві TENAA пройшов сертифікацію невідомий Android-смартфон Xiaomi з модельним номером M2011J18C. Тепер відомий інсайдер Digital Chat Station підтвердив, що це перший складаний смартфон компанії. Реєстрація пристрою свідчить про його готовність і швидкий вихід на ринок. Нагадаємо, що в січні в мережі вже з’явилися фотографії подібного гаджета.

Інформатор також повідомив, що тим, хто чекає смартфон без вирізів і отворів в дисплеї, доведеться ще трохи потерпіти, так як Xiaomi відклала випуск пристрою з подекранной камерою на другий квартал цього року: період з квітня по червень включно.

Разом з тим засновник компаній DisplaySearch і DSCC Росс Янг запевняє, що в 2021 році Xiaomi має намір випустити три складних смартфона: з екраном назовні, як в оригінальному Huawei Mate X, з екраном всередину, як в Samsung Galaxy Fold, і розкладачку, як Galaxy Z Flip. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я