Дизайн і дата анонса vivo S9 засвітився на рекламному зображенні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до презентації смартфон vivo S9 представники компанії розкрили всі карти. Прес-рендери пристрої, а також офіційний тизер були опубліковані в мережі, завдяки чому був остаточно підтверджений дизайн майбутньої новинки. Крім того, компанія підтвердила дату прем’єри апарату.

Vivo S9 буде доступний в трьох кольорах корпусу: чорному, білому і синьому з градієнтним відливом. У верхньому лівому кутку смартфона розміститься модуль основної камери, що включає три датчика з максимальною роздільною здатністю 64 Мп. Крім того, зображення містить інформацію про властивості фронталки пристрою – вона буде складатися з основного 44-мегапіксельного сенсора і допоміжного, характеристики якого не розкриваються.

Інсайдери також повідомляють про підготовку релізі спрощеної версії гаджета під назвою vivo S9e з каплевидним вирізом для 32-мегапіксельного селф-датчика.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфонам приписують AMOLED-дисплеї з частотою оновлення 90 Гц. Очікується, що vivo S9 отримає процесор MediaTek Dimensity 1100 і до 12 ГБ оперативної пам’яті. «Серцем» vivo S9e стане чіп Dimensity 820. Обидва смартфони отримають швидку 33-ватну зарядку. Презентація новинок відбудеться 3 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.