Стали відомі нові характеристики Meizu 18 і 18 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За кілька днів до анонса нових флагманів Meizu у відкритому доступі виявилися нові технічні подробиці прийдешніх пристроїв. Зокрема, стало відомо про один з ключових відмінностей Pro-версії Meizu 18 від базової конфігурації, крім моделі процесора.

Згідно з новими тизером, Meizu 18 отримає 6,2-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD +, в той час як Meizu 18 Pro зможе похвалитися WQHD-матрицею аналогічної діагоналі. За даними інсайдерів, мова про OLED-панелі Samsung E4 з частотою оновлення 120 Гц. Виробник також зазначив, що обидва пристрої будуть тонкими і легкими, що стане однією з ключових фішок смартфонів.

Згідно минулим звітів мережевих інформаторів, базова версія гаджета отримає процесор Snapdragon 870 і акумулятор ємністю 4000 мАг, що підтримує технологію швидкої 36-ватної зарядки. Флагманської ж моделі Meizu 18 Pro приписують більш продуктивний чіп Snapdragon 888, АКБ на 4500 мАг, блок живлення на 40 Вт, а також камеру з датчиками на 48, 48 і 8 Мп в зв’язці з ToF-модулем. Презентація Meizu 18 і 18 Pro відбудеться 3 березня 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.