З’явився претендент на звання найдешевшого смартфона на Snapdragon 888

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор realme оголосив про швидкий вихід моделі, яка отримає звання найдешевшого смартфона на Snapdragon 888. При цьому представники вендора сказали, що ціна новинки буде нижче конкурентів в особі Samsung, Xiaomi, iQOO і vivo.

За даними топ-менеджера realme, компанія планує представити смартфон realme GT, вартість якого буде відповідати рівню минулорічного топового realme X50 Pro. Тоді смартфон обходився покупцям в $ 516. При цьому Ху Кі Чейз зазначив, що новинка отримає виключно флагманську платформу Snapdragon 888, а вихід версії на базі Snapdragon 870, про яку так багато говорили інсайдери, не запланований.

За попередньою інформацією, realme GT оснастять дисплеєм QHD + з частотою оновлення 160 Гц. Ємність вбудованого акумулятора смартфона складе 5000 мАч. Також очікується підтримка швидкої 125-ватної зарядки. На тильній стороні гаджета розміститься потрійна камера з датчиками на 64, 13 і 13 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, вартість realme GT в Європі може скласти близько € 600. Для порівняння, ціна на Xiaomi Mi11 в Європі стартує з позначки в € 749, а на базову версію Samsung Galaxy S21 встановлено цінник в € 849. У Китаї вже є більш доступні смартфони на базі Snapdragon 888: vivo X60 Pro + за $ 773 і iQOO 7 за $ 586.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.