OnePlus Nord N10 5G: потужний процесор і ємний акумулятор за $ 259

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон OnePlus Nord N10 5G – добре збалансована модель середнього класу. Він може стати відмінним подарунком або варіантом апгрейда власного смартфона. Гаджет отримав продуктивне залізо, просунутий модуль камери і підтримку функції швидкої зарядки, а також дисплей з підвищеною частотою оновлення. Зараз виробник пропонує придбати новинку в авторизованому магазині бренду за спеціальною ціною.

Смартфон отримав IPS-дисплей діагоналлю 6,49 дюйма з роздільною здатністю 2400×1080 і підтримкою частоти відновлення 90 Гц для забезпечення плавної картинки. Є можливість перемикання на стандартний 60-Герцевий режим – це дозволить продовжити час роботи без підзарядки. Фронтальна камера на 16 Мп врізана в верхній лівий кут екрану і практично не відволікає при перегляді фільмів і запуску ігор. Набір датчиків основної камери включає головний сенсор з роздільною здатністю 64 Мп і три допоміжних: шірік на 8 Мп, а також 2-мегапіксельні датчик глибини і макромодуль.

OnePlus Nord N10 5G побудований на базі продуктивного процесора Snapdragon 690. За підтримки 6 ГБ оперативної пам’яті він потягне як додатки для роботи, так і «важкі» ігрові хіти з хорошою частотою кадрів. Вбудованої пам’яті у смартфона 128 ГБ, а якщо знадобиться більше – завжди можна встановити карту microSD в комбінований слот для SIM-карт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність смартфона відповідає вбудований акумулятор ємністю 4300 мАг. Одного повного заряду йому вистачить на 19 годин відтворення відео або півтора дня стандартного використання. Штатний блок живлення потужністю 30 Вт дозволяє «розгойдати» АКБ з 0% до 100% менш ніж за годину, так що не доведеться довго просиджувати у розетки. У списку інших корисних особливостей апарату – модуль NFC для безконтактних платежів і класичний 3,5-мм роз’єм для дротових навушників.

Бренд OnePlus був заснований в 2013-му, і рік потому випустив свій перший смартфон, який отримав прізвисько «вбивці флагманів». Девіз компанії Never Settle можна перевести приблизно як «Ніколи не погоджуйтеся на менше». Крім гаджетів, в портфоліо OnePlus також є фірмова програмна оболонка Oxygen OS на базі Android. Придбати OnePlus Nord N10 в авторизованому магазині OnePlus на AliExpress з використанням промокодом OPN26910 (дійсний до 15 березня) можна за $ 259.

Зазначена ціна дійсна на дату публікації, кількість пристроїв обмежена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.