Meizu 18 показали на першому офіційному зображенні

Вчора Meizu оголосила дату презентації свого наступного флагманського смартфона, а сьогодні був опублікований офіційний тизер, який демонструє дизайн новинки. Як і очікувалося, виробник готує до випуску відразу дві моделі.

На представленому зображенні можна побачити звичайний Meizu 18 зліва і Meizu 18 Pro справа. Судячи з усього, обидва смартфона отримають вигнутий з боків дисплей з вбудованим сканером відбитків пальців. У верхній частині можна помітити фронтальну камеру, розташовану в отворі по центру, так що чутки про підекранні вирішенні виявилися помилковими. Однак тизер підтверджує підтримку мереж п’ятого покоління.

За наявною інформацією, Meizu 18 отримає OLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення 120 Гц, процесор Snapdragon 870, потрійну камеру з сенсорами на 64, 12 і 5 Мп, акумулятор ємністю 4000 мАг і підтримку швидкої 30-ватної зарядки. Pro-версії приписують процесор Snapdragon 888 і акумулятор на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 40 Вт.

Презентація Meizu 18 і 18 Pro відбудеться вже 3 березня, а днем ​​раніше буде представлена ​​нова фірмова прошивка Flyme 9. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.