Опубліковані «живі» фотографії Xiaomi Mi 11 Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Практично відразу після презентації флагманського Xiaomi Mi11 інсайдери заговорили про вихід його більш доступної версії з приставкою Lite. Нарешті, гаджет був помічений відразу на декількох «живих» знімках, а інсайдери вже опублікували технічні характеристики пристрою.

На представлених зображеннях фігурує не тільки сам апарат, а й версія його прошивки – MIUI 12 Global на базі Android 11. У смартфоні використовується процесор з тактовою частотою 2,3 ГГц, однак його точна модель не розкривається. Об’єм оперативної пам’яті гаджета складає 6 ГБ. Судячи з фотосесії, смартфон отримає основну камеру з трьома датчиками.

Згідно минулим інсайдерськими звітів, Xiaomi Mi11 Lite буде оснащений процесором Snapdragon 775G. Очікувана ємність вбудованого акумулятора новинки – 4150 мАг. Також відомо, що максимальна роздільна здатність основної камери складе 64 Мп, а один з датчиків дозволить знімати з 5-кратним оптичним зумом.

За попередньою інформацією, презентація смартфона відбудеться в найближчі кілька тижнів. Вартість апарату мережеві джерела не повідомляють.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.