Інсайдер опублікував перші фото найдешевшого смартфона Google Pixel 5a

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рендери були опубліковані на Voice Стівом Хеммерстоффером, який відомий під псевдонімом OneLeaks. Інсайдер не тільки продемонстрував, як виглядає наступний бюджетний телефон Pixel від Google, але й розкрив деякі технічні характеристики пристрою.

Pixel 5a оснащений плоским дисплеєм. Модуль фронтальної камери знаходиться в невеличкому отворі в верхньому лівому куті екрана. На задній панелі знаходиться квадратний модуль основної камери з двома датчиками і світлодіодним спалахом. Також на пристрої є сканер відбитків пальців, розташований позаду. Google залишить аудіороз’єм на Pixel 5a, і зображення вище показує, що він буде знаходитися зверху. У нижній частині телефону розташовано порт USB-C, який з кожного боку оточений прорізами. На правій стороні знаходиться текстурована кнопка живлення, пофарбована в білий колір, а під нею – регулятор гучності.

Остання інформація підтверджує, що Pixel 5a отримає 6,2-дюймовий OLED-дисплей з підтримкою FHD+, як і Pixel 4a 5G, але немає ніяких згадок про його високу частоту оновлення. Задня частина телефону зроблена з пластику, що не дивно, враховуючи, що це буде найдоступніший смартфон Google в цьому році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.