Характеристики Meizu 18 розкриті напередодні презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже завтра на виставці MWC 2021 Шанхаї компанія Meizu планує зробити якийсь великий анонс. З чуток, на заході можуть показати новий флагманський смартфон Meizu 18. До того ж в мережі з’явилися подробиці про технічні характеристики пристрою.

За інформацією на представленому скріншоті, в якості апаратної платформи Meizu 18 виступає предфлагманский процесор Snapdragon 870. Конкретна модифікація має 8 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачем на 256 ГБ. Основна камера потрійна з сенсорами на 64, 12 і 5 Мп. Можна припустити, що останні два будуть служити для створення ультраширококутний і портретних або макрофотографій. В якості операційної системи вказана Android 11 і Flyme 8.3.

Судячи з розташування іконок у верхній частині дисплея, фронтальна камера буде розміщена по центру. Якщо вірити відео , вона виявиться підекранною. За даними інсайдерів, Meizu 18 отримає OLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення 120 Гц, акумулятор на 4000 мАг і підтримку швидкої 30-ватної зарядки. Pro-версії приписують акумулятор на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 40 Вт. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не виключено, що разом з флагманським Meizu 18 будуть представлені і перші повноцінні смарт-годинники компанії. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.