Новий тизер розкриває дизайн задньої панелі та автономність Redmi K40

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже цього тижня відбудеться презентація флагманської серії смартфонів Redmi K40. Напередодні анонсу китайський виробник продемонстрував, як саме буде виглядати задня панель мобільного пристрою, а також розкрив специфікації акумулятора. Відповідний тизер було опубліковано на офіційних сторінках Redmi в соціальних мережах.

Дизайн задньої панелі Redmi K40 виглядає дійсно оригінально. В лівому верхньому куті знаходиться блок основної камери. Модуль складається з двох об’єктивів та датчику світлодіодного спалаху. Однак головна фішка задуму дизайнерів – це текстура. По всій панелі присутні діагональні елементи, які роблять її оригінальною.

Також сьогодні в соціальних мережах було опубліковано тизер, який підтвердив, що Redmi K40 отримає акумуляторну батарею ємністю 4520 мАг. Нагадаємо, що високий рівень продуктивності роботи буде забезпечувати центральний процесор Snapdragon 888. Смартфони цієї лінійки отримають 6,67-дюймові дисплеї з підтримкою роздільної здатності Full HD+ та частоти оновлення зображення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.